Eigenzinnige Verpakkings Concepten
E3-concept

EVC optimaliseert werkplekken voor distributiekanalen. Klanten waarvoor EVC werkt zijn onder andere DSV, Wiltec, Volvo en Kuehne + nagel. Met behulp van het E3-concept zorgt EVC ervoor dat een werkplek zowel efficiënt, economisch als ergonomisch verantwoord is.

Aan ons de vraag om hun online kanalen aan te pakken.
Het onderscheidende vermogen van EVC heeft namelijk erg veel potentie ten opzichte van hun concurrenten. Door de structuur van de huidige website eens flink onder de te nemen, kwamen we erachter dat het onderscheidende vermogen te weinig tot de uitdrukking kwam. Hierin moest verandering komen! Het onderscheidende vermogen van EVC vertaald zich namelijk in de volgende drie kernwaarden; stabiliteit, deskundigheid en veelzijdigheid. Op de nieuwe website worden deze kernwaarden in woord een beeld uitgedragen.

Nieuwsgierig naar het eindresultaat?

Website
Door een nieuwe structuur van informatie en een volledig verhaal te schrijven over EVC haar producten, maar tevens ook diensten creëerde we een website die door de bezoekers als modern en zeer prettig ervaren wordt.

Mailchimp
Ook het mailsysteem van EVC ook een update kon gebruiken. Het klantvriendelijke mailsysteem genaamd Mailchimp biedt hierbij uitkomsten voor ons. In de huisstijl van EVC ontwikkelden we twee templates die de eenheid van de online uitstraling waarborgt. Hieronder vindt je de templates die wij in Mailchimp ontwikkeld hebben.

previous project
no next project
Similar Projects