Dutch Design Week

Een dynamisch veld, waarin je als mens onderdeel uit maakt van de nieuwe beweging. Je kijkt op een andere manier en verbreedt je perspectieven. Adem inspiratie en creëer creativiteit. Ben eigenzinnig, brutaal en vrij. Denk aan oplossingen die je nooit eerder zag en verbindt…

Want wie creëert morgen als we vandaag stil blijven staan? En wie bouwt die toekomst waar wij allen nog nooit over gedroomd hebben.

Jij maakt hét verschil!

Er gebeurt veel in Eindhoven, maar tijdens de DDW komt deze beweging volledig tot haar uitdrukking. Een week vol bruisende inspiratie op vele verschillende plaatsen in Eindhoven. Allerlei ontwerpen voor de toekomst worden geëxposeerd. Hoewel tijdens de DDW alle denkbare disciplines en aspecten van design aan bod komen, ligt de nadruk op experiment, vernieuwing en cross-overs. Bijzondere aandacht gaat jaarlijks uit naar werk en ontwikkeling van jong talent.

“Together we make new possibilities possible. And together we inspire people.”

Om onze inspiratiebak te vullen gingen wij, samen met een aantal creatieve Middelbare scholieren op zoek naar een nieuw begin. Blonddesign wil jong talent kennis laten maken met de inspirerende wereld van vernieuwers. Samen zagen we nieuwe bewegingen, patronen werden doorbroken, maar al met al zagen wij oplossingen.

The making of...

new inspirations at the Dutch Design Week 2016

no previous post
next post