Je bent vertrouwd met je oude schoenen. Ze zitten fijn en afscheid nemen is lastig. Eigenlijk zijn je oude schoenen nog best oké… Toch weet je dat het tijd is. Je ruilt je oude, versleten schoenen in voor splinternieuwe. Je bent zuinig op je nieuwe schoenen, totdat de eerste krasjes ontstaan. In het begin probeer je ze nog weg te poetsen en dit lukt je aardig, maar het is slechts een kwestie van tijd tot dat je accepteert dat ze niet meer nieuw zijn. 

Afgelopen zomer ging ik aan de slag met mijn eigen visuele identiteit. Blonddesign had een flinke ‘knip’ beurt nodig, zullen we maar zeggen. Bekende kennen Blonddesign als strak, zwart en wit, maar het werd tijd om daar wat meer kleur aan toe te voegen. Hoe kun je als bedrijf zijnde inspirerende verhalen verkopen, zonder er zelf inspirerend uit te zien… Juist, dat dacht ik ook.

Blonddesign is alive and kicking. Ontmoet mijn nieuwe visie, want ik heb een ‘more than nice’ visuele identiteit gecreëerd.

“We design air into the lungs of your brand and inspire people”

Zonder mijn trouwe klanten was al dit moois nooit ontstaan. Bedankt dat jullie met Blonddesign samen wilde werken!

Blonddesign startte als grafisch reclamebureau. Nu weten sommige van jullie waarschijnlijk al dat Blonddesign het afgelopen jaar veel is gegroeid en heeft geleerd. Daarom presenteer ik met trots mijn nieuwe diensten. Naast een inspirerend ontwerp kan ik je ook helpen met marketing & communicatie werkzaamheden voor jouw bedrijf. Ben je benieuwd naar de vernieuwde mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of informeer telefonisch.